Ladataan... Ladataan...

Kinkku-rucolapatonki

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl patonkia tai 4 pientä patonkia
0.5 dl oliiviöljyä
10 viipale Keittokinkkua (4 siivua/syöjä)
150 g Fetajuustoa
1 dl rucolaa
2 kpl sipulia
1.5 dl oliiveja, mustia
1.5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 kpl (iso) tomaatteja
0.5 tl (jauhettu) mustapippuria
Ohjeet

Ilmakuivattu kinkku voi olla esim. serranoa.

Halkaise patongit pituussuunnassa. Voitele ne kauttaaltaan öljyllä. Täytä patongit kinkulla, juustolla, salaatilla, sipulirenkailla, viipaloiduilla oliiveilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Mausta mustapippurilla. Kypsennä leipiä parilalla noin kuusi minuuttia.

Yksi annos sisältää 646 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":253,"alcohol":0,"protein":99,"carbohydrates":294},"weight":{"fat":27.9,"alcohol":0,"protein":24.61,"carbohydrates":72.98,"saturated_fat":7.93,"sugar":8.96,"fibre":6.81,"salt":3.6},"percent_raw":{"fat":0.39141354693972363,"alcohol":0,"protein":0.15347606671977723,"carbohydrates":0.45511038634049905},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":647,"weight":152.79000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":356},"item_type":"recipe","recipe_id":560,"servings":4}}

 
Sulje