Ladataan... Ladataan...

Kevyt parsakeitto

Valmistusaineet 4:lle
500 g parsaa
1 dl (silputtu) purjoa suikaloituna
1 l vettä
0.25 tl suolaa
0.5 dl (silputtu) persiljaa silputtuna
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
2 dl kevyttä ruokakermaa (rasvaa 10 %)
Reseptin osa 2
1 rkl (silputtu) persiljaa silputtuna
Ohjeet

Kuori parsat, poista kovat kantaosat ja paloittele parsat. Säästä nuput keiton koristeeksi. Keitä parsoja ja suikaloitua purjoa suolalla maustetussa vedessä kannen alla n. 4 minuuttia. Lisää joukkoon persiljasilppu. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja mustapippuri. Kuumenna keitto. Koristele annokset persiljalla ja tarjoile kuumana.

Yksi annos sisältää 81 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":5.28,"alcohol":0,"protein":2.71,"carbohydrates":4.78,"saturated_fat":2.95,"sugar":2.98,"fibre":2.34,"salt":1.93},"percent_raw":{"fat":0.6136612857726085,"alcohol":0,"protein":0.13972205477847044,"carbohydrates":0.24661665944892094},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":82,"weight":22.97,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":436.74},"item_type":"recipe","recipe_id":226522,"servings":4}}

 
Sulje