Ladataan... Ladataan...

Karamelliappelsiinit

Valmistusaineet 4:lle
5 kpl appelsiinia
0.5 dl sokeria
0.75 dl vettä
Ohjeet

1. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä niin, ettei valkoista osaa jää yhtään jäljelle ja pane ne kuumuutta kestävään kulhoon. Leikkaa yhden appelsiinin keltaiset kuoret ohuiksi suikaleiksi ja ripottele appelsiinien päälle.

2. Kuumenna sokeria ja vettä kokoajan sekoittaen paksupohjaisessa kattilassa niin, että sokeri sulaa ja tummuu kullankeltaiseksi. Muista, että sokeri jatkaa tummumista senkin jälkeen, kun otat sen levyltä.

3. kaada karamelliseos appelsiinien päälle ja anna jähmettyä ja jäähtyä yön yli.

Tarjoile karamelliappelsiinit vaniljajäätelön ja kermavaahdon kera.

Yksi annos sisältää 146 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":7,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":133},"weight":{"fat":0.71,"alcohol":0,"protein":1.43,"carbohydrates":31.75,"saturated_fat":0,"sugar":31.75,"fibre":4.99,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.04609330074755607,"alcohol":0,"protein":0.04097182288671651,"carbohydrates":0.9129348763657275},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":91},"total":{"kcal":145,"weight":70.63,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":266.88},"item_type":"recipe","recipe_id":36791,"servings":4}}

 
Sulje