Ladataan... Ladataan...

Kanelinen linssikastike

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulinkynsiä
1 tl kanelia
2.5 dl punaisia linssejä
500 g Tomaattimurska
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Ohjeet

Huuhtele linssit. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli ja kuullota sitä muutama minuutti. Lisää valkosipuli, kaneli, linssit, tomaattimurska sekä 4 dl vettä. Keitä kannen alla n. 20-30 minuuttia välillä sekoittaen kunnes linssit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pastan kastikkeena.

Yksi annos sisältää 222 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":55,"carbohydrates":128},"weight":{"fat":4.19,"alcohol":0,"protein":13.31,"carbohydrates":30.89,"saturated_fat":0.32,"sugar":7.8,"fibre":7.42,"salt":0.41},"percent_raw":{"fat":0.17562483134866702,"alcohol":0,"protein":0.2482253690540302,"carbohydrates":0.5761497995973027},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":222,"weight":64.34,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":194.94},"item_type":"recipe","recipe_id":245360,"servings":4}}

 
Sulje