Ladataan... Ladataan...

Kanaminestronekeitto

Valmistusaineet 4:lle
400 g Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
300 g Kesäkurpitsa zucchini
100 g Punasipuli
200 g Purjosipuli
400 g Tomaatti
400 g Broilerisuikale, keskiarvo
200 g Spagetti, keitetty, suolaa
10 dl Kanaliemi, laimennettu
100 g Persilja, tuore
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
PAISTAMISEEN:
1 tl Oliiviöljy
Ohjeet

Ruskista broilerisuikaleet kevyesti öljyssä.

Suikaloi kesäkurpitsa, purjo ja punasipuli. Kuutioi tomaatit. Kuullota kasvissuikaleita hetken aikaa oliiviöljyssä, lisää pavut, tomaatit ja kanaliemi. Keitä n. 5 minuuttia. Lisää kanasuikaleet joukkoon ja keitä vielä hetki.

Mausta keitto, lisää joukkoon kypsä spagetti ja hienonnettu persilja.

Yksi annos sisältää 367 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":127,"carbohydrates":158},"weight":{"fat":8.61,"alcohol":0,"protein":30.19,"carbohydrates":37.55,"saturated_fat":2.01,"sugar":8.25,"fibre":11.09,"salt":6.68},"percent_raw":{"fat":0.222368204841919,"alcohol":0,"protein":0.34657342275984643,"carbohydrates":0.4310583723982345},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":368,"weight":104.38,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":778},"item_type":"recipe","recipe_id":1023412,"servings":4}}

 
Sulje