Ladataan... Ladataan...

Juurespala-viinirypälevälipala

Valmistusaineet 1:lle
80 g Porkkana
80 g Lanttu
100 g Viinirypäle, kivetön, vihreä/tumma
Ohjeet

Suikaloi kuorittu porkkana itsellesi mieluisiksi paloiksi. Leikkaa kuorimattomasta lanttupalasta tai puolikkaasta viipaleita terävällä kokkiveitsellä. Poista kuori juuresveitsellä vasta viipaleista. Tämä on mielestäni helpompi tapa kuoria lanttua kuin kokonaisena. Huuhdo viinirypäleet erittäin hyvin juoksevan veden alla ja ravistele vesi pois. Pakkaa eväsrasiaan.

Vinkki

Nauti välipalaksi ensin juurespalat ja "jälkiruuaksi" makeat viinirypäleet.

Yksi annos sisältää 115 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":98},"weight":{"fat":0.8,"alcohol":0,"protein":2.08,"carbohydrates":23.42,"saturated_fat":0,"sugar":19.82,"fibre":4.62,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.06593406593406594,"alcohol":0,"protein":0.07619047619047618,"carbohydrates":0.8578754578754579},"percent":{"fat":7,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":86},"total":{"kcal":114,"weight":50.74,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":260},"item_type":"recipe","recipe_id":1024627,"servings":1}}

 
Sulje