Ladataan... Ladataan...

Höyrytettyä kalaa, salsaa ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
700 g Kuhafilee
1 tl suolaa
0.5 dl sitruunamehua (puolikkaan sitruunan mehu)
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Salsa:
0.5 kpl vihreää paprikaa
6 1/2 kpl (pieni) kirsikkatomaatteja
0.5 kpl (pieni) pientä sipulia
0.5 ruukku basilika- tai korianteriruukkua
2 tl öljyä
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
Ohjeet

Kuha- tai ahvenfileitä tarvitset 600-800g fileiden koosta riippuen.

Mausta kalafileet suolalla ja sitruunamehulla. Anna kalan maustua sillä aikaa kun valmistat salsan.
Hienonna paprika, tomaatit, sipulit ja yrtti. Sekoita ne yhteen, lisää öljy, suola ja pippuri. Kuumenna vettä laakeassa paistokasarissa tai wokkipannussa. Revi leivinpaperista kasarin reunojen yli ulottuva pala. Aseta paperi kiehuvan veden päälle ja lado kalafileet varovasti paperille. Laita kansi päälle. Anna
kalojen kypsyä höyryssä noin viisi minuuttia (aika riippuu fileen paksuudesta). Tarjoa kypsät kalafileet salsan ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 269 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":129,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":4.03,"alcohol":0,"protein":31.35,"carbohydrates":24.96,"saturated_fat":0.63,"sugar":4.24,"fibre":2.77,"salt":2.14},"percent_raw":{"fat":0.13876756054627767,"alcohol":0,"protein":0.4794174059566281,"carbohydrates":0.3818150334970942},"percent":{"fat":14,"alcohol":0,"protein":48,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":269,"weight":70.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":400.14},"item_type":"recipe","recipe_id":7421,"servings":4}}

 
Sulje