Ladataan... Ladataan...

Herkullinen makkarakeitto

Valmistusaineet 6:lle
15 dl Vesi
7 kpl Peruna, kuorittu, keitetty, keitinvedessä ei suola
500 g Ruokamakkara, sininen lenkki, hk
100 g Pussikeitto, blå band, ranskalainen sipulikeitto, yksikköpakkaus, laimentamaton
0.3 dl Lihaliemikuutio
200 g Keittojuurekset, pakaste, apetit
Valmistusohjeet

Pilko perunat veteen. Kun vesi kiehuu, lisää sipulikeitto ja lihaliemikuutio. Kiehumisen aikana sekoita, että liemikuutio liukenee kunnolla. Kun perunat alkavat pehmetä, lisää makkarat ja keittojuurekset. Anna kiehua vielä hetki ja hauduta myös jonkin aikaa. Voit lisätä keiton pinnalle persiljaa koristeeksi/makua antamaan.

Yksi annos sisältää 330 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":153,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":134},"weight":{"fat":16.6,"alcohol":0,"protein":10.4,"carbohydrates":32.7},"percent_raw":{"fat":0.46374017363001724,"alchohol":0,"protein":0.1294287735620968,"carbohydrates":0.40683105280788595,"alcohol":0},"percent":{"fat":46,"alchohol":0,"protein":13,"carbohydrates":41,"alcohol":0},"total":{"kcal":331,"weight":59.7,"percent":100}}}

 
Sulje