Ladataan... Ladataan...

Feta-minttucouscus

Valmistusaineet 8:lle
4 dl couscoussuurimoita
4 dl kiehuvaa kasvislientä
0.5 dl ruokaöljyä
1 kpl (keskik.) sitruunan mehu
lisäksi
1 kpl iso keltasipuli
1 rkl ruokaöljyä kuullottamiseen
50 g rucolaa
200 g pehmeää fetajuustoa
1 ruukku ruukku tuoretta tilliä hienonnettuna
Lisäksi
6 kpl Mustia kivettömiä oliiveja
35 g Valutettuja kapriksia
Ohjeet

maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria myllystä

Kaada couscousin päälle kiehuva kasvisliemi ja jätä imeytymään kannen alle 5 minuutiksi.
Sekoita mukaan öljy ja sitruunanmehu.
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Kumoa seos couscousin sekaan.
Lisää oliivit, kaprikset, rucola ja minttu sekä lopuksi kookkaiksi paloiksi murennettu feta.
Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

Vinkki

Salaatin voit tehdä fetajuuston ja rucolan lisäämistä vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Yksi annos sisältää 291 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":134,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":120},"weight":{"fat":14.9,"alcohol":0,"protein":9.29,"carbohydrates":29.88,"saturated_fat":4.47,"sugar":1.38,"fibre":2.34,"salt":2},"percent_raw":{"fat":0.4611611198173202,"alcohol":0,"protein":0.12773649077669452,"carbohydrates":0.4111023894059853},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":291,"weight":64.25999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":164.81},"item_type":"recipe","recipe_id":2557,"servings":8}}

 
Sulje