Ladataan... Ladataan...

Chilipalkokeitto

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl sipuli hakattuna
1 kynsi murskattu valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
0.5 tl chilijauhetta
400 g (1 tlk) tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
7 dl kasvislientä
1 prk säilykepapuja
10 g Hermesetas makeutusjauhetta
2 rkl (silputtu) silputtua tuoretta persiljaa koristukseen
1 kpl chilipalko kuutioina, siemenet poistettu
Valmistusohjeet

Paista varovasti chilipalkoa, sipulia ja valkosipulia öljyssä 5 minuutin ajan. Lisää chilijauhe ja keitä 30 sekuntia ennen kuin lisäät tomaatit,
tomaattipyreen ja kasvisliemen. Kiehauta, peitä kannella ja anna hautua 10 minuuttia. Sekoita joukkoon salkopavut ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon Hermesetas makeutusjauhe. Tarjoa lämpimistä kulhoista ja koristele silputulla persiljalla.

Yksi annos sisältää 189 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":92},"weight":{"fat":5.9,"alcohol":0,"protein":10.5,"carbohydrates":22.7},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":189,"weight":39.099999999999994,"percent":100}}}