Ladataan... Ladataan...

Broilerinmaksapyttipannu

Valmistusaineet 5:lle
10 kpl (keskik.) perunoita
400 g broilerinmaksaa
100 g Pekonia, rasvaa 18 g
1 tl margariinia
0.5 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
1 tl rakuunaa
2 rkl balsamietikkaa
400 g Pakastettua kasvisseosta
0.5 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
0.5 dl (silputtu) hienonnettua persiljaa
Lisäksi
5 rkl puolukkasurvosta
Ohjeet

Keitä perunoita kypsiksi. Sulata broilerinmaksa puolisulaksi ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Paloittele pekoni ja paista palat rapeiksi. Nosta palat pannulta talouspaperille valumaan. Ruskista maksa keskilämmöllä margariinissa. Lisää suola, pippuri ja rakuuna. Kaada päälle balsamietikka ja sekoita. Kypsennä pakastekasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita perunat, kasvikset ja broilerinmaksa. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Ripota päälle pekonia ja persiljaa. Tarjoa lisänä puolukkasurvosta.

Yksi annos sisältää 308 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":89,"carbohydrates":146},"weight":{"fat":7.88,"alcohol":0,"protein":21.58,"carbohydrates":35.39,"saturated_fat":2.37,"sugar":8.05,"fibre":3.76,"salt":1.91},"percent_raw":{"fat":0.23736636089879584,"alcohol":0,"protein":0.28887346965407085,"carbohydrates":0.47376016944713334},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":309,"weight":80.94,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":325.3},"item_type":"recipe","recipe_id":22847,"servings":5}}

 
Sulje