Ladataan... Ladataan...

Broilerin koipi-reisipalat ja kasvikset uunissa

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl Broileri koipi-reisi, nahkoineen
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
400 g Peruna, punnittu kuorineen
300 g Porkkana
250 g Lanttu
1 tl Rypsiöljy
1 tl Persilja, tuore
Ohjeet

Nosta koipi-reisipalat leivinpaperin päälle uunipannulle ja mausta merisuolalla. Muista käsien pesu ja hygienia raakaa broileria käsitellessäsi.

Pese perunat hyvin ja halkaise ne. Kuori porkkanat ja lanttu ja leikkaa ne viipaleiksi. Nosta kasvikset broileripalojen viereen ja pirskota päälle vähän öljyä. Kypsennä 225 asteessa 35-40 minuuttia uunin toiseksi alimmalla tai keskimmäisellä tasolla.

Yksi annos sisältää 538 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":297,"alcohol":0,"protein":152,"carbohydrates":89},"weight":{"fat":32.26,"alcohol":0,"protein":37.28,"carbohydrates":21.85,"saturated_fat":8.86,"sugar":4.55,"fibre":3.99,"salt":1.17},"percent_raw":{"fat":0.5511017704265316,"alcohol":0,"protein":0.28300300904181946,"carbohydrates":0.16589522053164887},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":539,"weight":109.95999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":439.57},"item_type":"recipe","recipe_id":1023702,"servings":4}}

 
Sulje