Ladataan... Ladataan...

Broileria ja luumuja

Valmistusaineet 5:lle
5 kpl (keskik.) Broileri koipi-reisi, nahaton, luullinen
250 g Salottisipuli
1 kynsi Valkosipuli
420 g Luumu, kivetön
3 dl Vesi
1 kpl Kukkakaali
0.5 tl Timjami, tuore
1 tl Sokeri
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl (jauhettu) Mustapippuri
1 rkl Rypsiöljy
Valmistusohjeet

Leikkaa koipireidet kahteen osaan ja poista niistä nahat ja kaikki näkyvä rasva. Ruskista ne pannulla. Kuori sipulit ja poista luumuista kivet. Leikkaa sipulit ja luumut lohkoiksi sekä hienonna valkosipuli. Kuullota sipulit pehmeiksi kasarissa, ripottele niille hieman sokeria ja anna sokerin sulaa. Lisää kasariin ruskistetut broilerit sekä timjami ja kaada päälle vesi ja fondi. Kiehauta, laske lämpöä ja hauduta ruokaa niin, että broilerit ovat lähes kypsiä. Lisää kasariin lohkotut luumut ja mausta suolalla ja pippurilla. Jatka hauduttamista n. 10-15 minuuttia.

Vinkki

Tarjoile esim. kaura&riisin kera.

Yksi annos sisältää 324 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":108,"alcohol":0,"protein":171,"carbohydrates":45},"weight":{"fat":11.4,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":10.8},"percent_raw":{"fat":0.3318280306519201,"alchohol":0,"protein":0.5287787658370812,"carbohydrates":0.13939320351099874,"alcohol":0},"percent":{"fat":33,"alchohol":0,"protein":53,"carbohydrates":14,"alcohol":0},"total":{"kcal":324,"weight":63.2,"percent":100}}}

 
Sulje