Ladataan... Ladataan...

Banaanikakku

Valmistusaineet 12:lle
4 kpl banaania
100 g voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunia
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0.5 tl suolaa
1 dl maitoa
0.5 rkl korppujauhoja vuoan jauhottamiseen
Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vaahdota kulhossa voi ja sokeri ja lisää munat yksi kerrallaan. Soseuta banaanit ja sekoita vaahtoon. Sekoita keskenään jauhot, suola, ja leivinjauhe. Kääntele jauhoseos ja maito taikinaan.
Voitele ja korppjauhota 2 litran vuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunissa 40-45 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi.

Yksi annos sisältää 267 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":167},"weight":{"fat":8.5,"alcohol":0,"protein":5.4,"carbohydrates":41.5},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":63},"total":{"kcal":267,"weight":55.4,"percent":100}}}