Ladataan... Ladataan...

Vodkapasta

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuli
3 kpl valkosipulinkynttä
1 rkl ruokaöljyä
1 tlk tomaattimurskaa
0.5 rkl sokeria
3 dl kasvislientä
0.5 dl tuoretta basilikaa
0.25 tl cayennepippuria
0.5 dl vodka
0.25 tl suolaa
Lisäksi
400 g Spagettia
Valmistusohjeet

Voit käyttää kasvisliemen sijaan kanalientä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne pannulla kuumassa öljyssä pehmeiksi. Lisää tomaattimurska ja anna hautua hetki. Lisää kanaliemi ja sokeri, hauduta 20 minuuttia. Soseuta kastike sauvasekoittimelle. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja hitusella cayennenpippuria. Lisää votka ja suola kastikkeeseen. Sekoita kastike pastaan.

Vinkki

Huom! Jos vielä lopuksi kiehautat kastikkeen, pääset eroon alkoholista.

Yksi annos sisältää 427 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":47,"alcohol":28,"protein":47,"carbohydrates":305},"weight":{"fat":5.1,"alcohol":4,"protein":11.4,"carbohydrates":74.8},"percent":{"fat":11,"alcohol":7,"protein":11,"carbohydrates":71},"total":{"kcal":427,"weight":95.3,"percent":100}}}