Ladataan... Ladataan...

Vihertävä omenasilli

Valmistusaineet 12:lle
350 g Kevytsuolattua Islannin silliä
400 g Omena, kotimainen, kuorineen
100 g Apetit Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
1 prk Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
2 dl Majoneesi, vähärasvainen rasvaa 15 %
75 g Purjosipuli
0 g Valkopippuri
Ohjeet

Kuori kaksi omenaa, poista siemenkota ja kuutioi omenat pieneksi. Valitse kolmanneksi omenaksi kaunis punainen omena ja kuutioi se kuorineen vasta juuri ennen tarjoilua.

Valuta pakastepinaatti. Sekoita se ranskankerman ja majoneesin kanssa. Lisää joukkoon hienoksi suikaloitu tai silpuksi hakattu huuhdottu purjo. Mausta.

Leikkaa sillifileet (liota tarvittaessa ja kuivaa talouspaperilla) paloiksi. Lisää ne ja kuoritut omenakuutiot kastikkeen joukkoon. Anna maustua kylmässä 1-2 vuorokautta

Lisää kuorineen kuutioitu punainen omena joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 132 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":91,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":18},"weight":{"fat":10.03,"alcohol":0,"protein":5.83,"carbohydrates":4.36,"saturated_fat":3.01,"sugar":3.91,"fibre":0.92,"salt":1.1},"percent_raw":{"fat":0.6889420582388068,"alcohol":0,"protein":0.17791465732296147,"carbohydrates":0.1331432844382316},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":132,"weight":29.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":109.58},"item_type":"recipe","recipe_id":1023769,"servings":12}}

 
Sulje