Ladataan... Ladataan...

Valkosuklaamousse

Valmistusaineet 4:lle
125 g Valkosuklaata
0.5 tl appelsiinimehua
2 rkl likööriä, esimerkiksi grand marnier
1 lehti liivatelehti
2.5 dl erikoiskermaa
0.5 dl sokeria
4 kpl kananmunan keltuaista
Ohjeet

Kiehauta mehu ja likööri. Lisää joukkoon liotettu ja valutettu liivate. Sulata valkosuklaa mehun joukkoon. Vaahdota sokeri ja keltuaiset, lisää lopuksi kevyesti vaahdottu kerma.

Hyydytä moussea jääkaapissa noin neljä tuntia.

Yksi annos sisältää 516 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":346,"alcohol":11,"protein":32,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":38.62,"alcohol":1.65,"protein":7.95,"carbohydrates":31.83,"saturated_fat":23.13,"sugar":30.9,"fibre":0.69,"salt":0.17},"percent_raw":{"fat":0.6706588221169617,"alcohol":0.022284461318517246,"protein":0.06138259693662051,"carbohydrates":0.2456741196279006},"percent":{"fat":67,"alcohol":2,"protein":6,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":515,"weight":134.93999999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":133},"item_type":"recipe","recipe_id":797,"servings":4}}

 
Sulje