Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-kasviswokki ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
170 g Herkkusieniä
3 cm inkivääriä
500 g Wokkivihanneksia
2 tl rypsiöljyä
2 prk tonnikalaa vedessä
3 rkl makeaa chilikastiketta
4 dl täysjyväriisiä (raakapaino)
Valmistusohjeet

Leikkaa sienet viipaleiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Kypsennä wokkivihannekset pannussa lähes kypsäksi ja kaada ne odottamaan lautaselle. Kuumenna wokkipannu ja kaada sinne öljy. Lisää inkivääriraaste sekä sieniviipaleet ja kuullota. Lisää tonnikala ja paista hetki. Lisää lähes kypsät wokkivihannekset ja mausta chilikastikkeella. Tarjoa täysjyväriisin kera.

Yksi annos sisältää 413 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":293},"weight":{"fat":4.5,"alcohol":0,"protein":19.7,"carbohydrates":72.7},"percent_raw":{"fat":0.09857317868483766,"alchohol":0,"protein":0.19229479920278417,"carbohydrates":0.7091320221123782,"alcohol":0},"percent":{"fat":10,"alchohol":0,"protein":19,"carbohydrates":71,"alcohol":0},"total":{"kcal":413,"weight":96.9,"percent":100}}}

 
Sulje