Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-raejuustokeitto kuumana tai kylmänä ruisleivän kera

Valmistusaineet 1:lle
250 g Tomaattimehu
100 g Tomaatti
2 tl Rypsiöljy
0.2 tl (rouhittu) Mustapippuri
100 g Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
0 g Basilika, tuore
2 viipale Oululainen Jälkiuunileipä
1 tl Margariini 60 %, keskiarvo
50 g Lehtisalaatti
Ohjeet

Valmista keitto kesällä kylmänä ja talvella kuumana. Kuuma keitto: Mittaa tomaattimehu kasariin ja kuumenna kiehuvaksi, lisää kuutioitu tomaatti ja öljy ja soseuta hienoksi. Mausta yrteillä ja mustapippurilla ja sekoita joukkoon raejuusto. Kuumenna hetki, kaada lautaselle ja nauti. Kylmä keitto: Mittaa kylmä tomaattimehu sekoituskannuun ja lisää joukkoon paloiteltu tomaatti ja öljy. Soseuta hienoksi ja mausta. Kaada lautaselle ja lisää päälle raejuusto. Ripottele pinnalle vähän tuoretta basilikaa tai oreganoa, jos niitä sattuu olemaan kotona.

Vinkki

Nauti salaatilla päällystetyn ruisleivän kanssa.

Yksi annos sisältää 442 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":140,"alcohol":0,"protein":109,"carbohydrates":193},"weight":{"fat":14.87,"alcohol":0,"protein":25.86,"carbohydrates":46.06,"saturated_fat":1.83,"sugar":14.14,"fibre":14.56,"salt":4.07},"percent_raw":{"fat":0.31749483408578144,"alcohol":0,"protein":0.24538412812890706,"carbohydrates":0.4371210377853115},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":442,"weight":121.38999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":574.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1023551,"servings":1}}

 
Sulje