Ladataan... Ladataan...

Perinteinen jauhelihakeitto

Valmistusaineet 8:lle
450 g vähärasvaista naudan jauhelihaa (7 % rasvaa)
300 g lanttua
3 l vettä
10 kpl perunaa
8 kpl porkkanaa
300 g palsternakkaa
300 g juuriselleriä
3 kpl lihaliemikuutiota
4 kpl sipulia
2 rkl auringonkukkaöljyä
Valmistusohjeet

Kuori kasvikset ja perunat sekä kuutio ne. Freesaa kuutiot öljyssä läpikuultaviksi ja lisää vesi sekä liemikuutiot. Anna poreilla hiljaisella tulella. Paista jauheliha ilman rasvaa ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Kun vihannekset ovat kypsiä, lisää jauheliha. Koristele halutessa persiljalla.

Yksi annos sisältää 239 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":81,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":8.9,"alcohol":0,"protein":14.5,"carbohydrates":24.3},"percent_raw":{"fat":0.33940169623842925,"alchohol":0,"protein":0.24686270240415506,"carbohydrates":0.41373560135741555,"alcohol":0},"percent":{"fat":34,"alchohol":0,"protein":25,"carbohydrates":41,"alcohol":0},"total":{"kcal":239,"weight":47.7,"percent":100}}}

 
Sulje