Ladataan... Ladataan...

Suklaakakku

Valmistusaineet 8:lle
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 dl sokeria
150 g Tummaa suklaata
150 g Margariinia (rasvaa 60%)
2 dl vehnäjauhoja
1.5 dl vaniljasokeria
Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri. Sulata margariini. Sekoita kuumaan rasvaan suklaa, niin että sekin sulaa. Kaada hiukan jäähtynyt rasva-suklaaseos munavaahdon joukkoon ja sekoita. Lisää vehnäjauhot ja vaniljasokeri. Paista kakku voidellussa vuoassa 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Kakusta tulee mehevä, kun jätät sen keskeltä reilusti taikinaiseksi. Jos pidät kuivemmasta kakusta, paista vielä hetki lisää.

Yksi annos sisältää 441 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":177,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":241},"weight":{"fat":19.49,"alcohol":0,"protein":5.61,"carbohydrates":59.46,"saturated_fat":6.95,"sugar":46.72,"fibre":1.56,"salt":0.27},"percent_raw":{"fat":0.4025537672173599,"alcohol":0,"protein":0.05151145631316144,"carbohydrates":0.5459347764694786},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":441,"weight":140.06000000000003,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":118.44},"item_type":"recipe","recipe_id":855,"servings":8}}

 
Sulje