Ladataan... Ladataan...

Ruisnäkkileipää, margariinia, kevytjuustoa ja tomaattia

Valmistusaineet 1:lle
1 viipale (keskik.) ruisnäkkileipää
1 tl margariinia (40 %rasvaa)
1 viipale kevyt kadett -juustoa (10% rasvaa)
2 viipale tomaattia
Ohjeet

Normaalikokoinen näkkileipäviipale painaa n. 20 g/annos.
Levitä leivän päälle margariini, lisää juusto- ja tomaattiviipaleet ja nauti.

Yksi annos sisältää 106 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":51},"weight":{"fat":3.37,"alcohol":0,"protein":6.01,"carbohydrates":12.71,"saturated_fat":1.28,"sugar":1.51,"fibre":3.54,"salt":0.54},"percent_raw":{"fat":0.28826139166631276,"alcohol":0,"protein":0.2283851382044674,"carbohydrates":0.4833534701292198},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":106,"weight":28.96,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":64.75},"item_type":"recipe","recipe_id":2309,"servings":1}}

 
Sulje