Ladataan... Ladataan...

Ruismakaroni-kinkkusalaatti (eväs)

Valmistusaineet 1:lle
1.5 dl Ruismakaroni, keitinvesi suolaton
2 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
1.5 tl Viinietikka
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 tl Persilja, kuivattu
90 g Ohuen ohut ylikypsä saunapalvikinkku
50 g Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
100 g Tomaatti
50 g Maustekurkku sokerisuolattu suolakurkku
100 g Luumu, tumma, punnittu kivineen
Ohjeet

Pirskota viinietikka ja öljy keitetyn pastan joukkoon eväsrasiassa. Mausta mustapippurilla ja persiljalla ja sekoita hyvin.

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja paloittele kasvikset. Nosta ne eväsrasiaan pastan päälle ja sulje kannella. Säilytä jääkaapissa. Sekoita pasta ja muut aineet salaatiksi vasta kun ryhdyt ruokailemaan.

Vinkki

Valmista pastasalaattia silloin kun edellisen päivän aterialta on jäänyt pastaa.

Yksi annos sisältää 353 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":117,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":145},"weight":{"fat":12.72,"alcohol":0,"protein":22.37,"carbohydrates":35.65,"saturated_fat":1.48,"sugar":12.42,"fibre":6.56,"salt":2.95},"percent_raw":{"fat":0.33029287962258413,"alcohol":0,"protein":0.2581907770908617,"carbohydrates":0.41151634328655406},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":353,"weight":94.15000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":505.15},"item_type":"recipe","recipe_id":1024205,"servings":1}}

 
Sulje