Ladataan... Ladataan...

Rapupasta

Valmistusaineet 4:lle
400 g Spagettia
2 kynsi Valkosipulinkynttä
0.5 tl Tuore chili tai 0,5 tl kuivattua
12 g Kirsikkatomaattia
3 rkl Oliiviöljyä
0.5 dl Pinjansiemeniä
300 g Jättikatkaravun pyrstöjä tai kuorittuja katkarapuja
1 dl Valkoviiniä
1 tl Suolaa
0.5 kpl (iso) Sitruunan mehu ja kuori
3 rkl Tuoretta basilikaa hienonnettuna
100 g Rucolaa
Ohjeet

Lisäksi mustapippuria maun mukaan.


Laita spagetti kiehumaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chili ja puolita tomaatit.

Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja kuullota siinä nopeasti valkosipuli, chili ja pinjansiemenet. Lisää jättikatkaravut, kypsennä noin minuutti. Lisää viini ja suola. Keitä pari minuuttia.

Jos käytät kypsiä katkarapuja, lisää ne kuumenemaan vasta tässä vaiheessa.

Kun pasta on kypsä, valuta se ja siirrä pannulle. Lisää ruokaan sitruunamehu, kuoriraaste, basilika ja rucola. Nostele pastaa, jotta ainekset sekoittuvat.

Pyöräytä mausteeksi mustapippuria.

Yksi annos sisältää 575 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":170,"alcohol":16,"protein":107,"carbohydrates":282},"weight":{"fat":18.89,"alcohol":2.28,"protein":26.86,"carbohydrates":70.57,"saturated_fat":2.12,"sugar":1.5,"fibre":4.53,"salt":1.89},"percent_raw":{"fat":0.295354576360221,"alcohol":0.02766358406615774,"protein":0.1866615317495866,"carbohydrates":0.4903203078240345},"percent":{"fat":30,"alcohol":3,"protein":19,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":576,"weight":128.64,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":271.88},"item_type":"recipe","recipe_id":181393,"servings":4}}

 
Sulje