Ladataan... Ladataan...

Rapu-sitruuna pappardelle

Valmistusaineet 4:lle
300 g Makaroni tumma
400 g Katkarapu
0.5 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.3 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.59 rkl Rypsiöljy
0.5 tl Persilja, kuivattu
30 g Parmesanraaste
Ohjeet

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä kunnes pasta on al dente, eli kovan kypsää, katso aika pakkauksesta. Kaada lävikköön, valuta hyvin ja laita kattilaan. Lisää joukkoon katkaravut, sitruunan mehu ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä lopuksi persiljalla ja parmesanraasteella. Tarkista maku ja tarjoile heti.

Vinkki

Nauti alkuruoaksi salaattia tai jälkiruoaksi hedelmä tai marjoja.

Yksi annos sisältää 354 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":100,"carbohydrates":185},"weight":{"fat":7.55,"alcohol":0,"protein":24.61,"carbohydrates":45.57,"saturated_fat":1.96,"sugar":0.38,"fibre":4.51,"salt":0.97},"percent_raw":{"fat":0.19493989467816783,"alcohol":0,"protein":0.2822935275320879,"carbohydrates":0.5227665777897442},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":353,"weight":85.54999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":197.73},"item_type":"recipe","recipe_id":1023447,"servings":4}}

 
Sulje