Ladataan... Ladataan...

Raparperivispipuuro

Valmistusaineet 6:lle
10 dl Vesi
300 g Raparperi
2 dl Kauramannasuurimo
6 rkl Makeutusaine aspartaami, jauhe
Ohjeet

Leikkaa huuhdotut raparperit viipaleiksi ja lisää ne kiehuvaan veteen. Keitä pehmeiksi ja lisää joukkoon kauramannasuurimot hyvin vatkaten. Anna hautua noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitaen. Jos puuro tuntuu liian paksulta, lisää tilkka vettä. Anna puuron jäähtyä hetki ja makeuta se esim. aspartaamilla. Vatkaa sähkövatkaimella kylmäksi.

Vinkki

Tarjoa maidon kanssa. Muutama viipaloitu mansikka antaa väriä ja lisämakua puurolle.

Yksi annos sisältää 116 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":87},"weight":{"fat":1.33,"alcohol":0,"protein":3.86,"carbohydrates":20.47,"saturated_fat":0.24,"sugar":0.21,"fibre":2.57,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.10951175268278907,"alcohol":0,"protein":0.1413192606640167,"carbohydrates":0.7491689866531942},"percent":{"fat":11,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":75},"total":{"kcal":116,"weight":28.679999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":244.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1023887,"servings":6}}

 
Sulje