Ladataan... Ladataan...

Pähkinä-suklaakeikaus

Valmistusaineet 4:lle
150 g Margariinia
1.5 dl sokeria
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 dl (lastu) mantelirouhetta
1.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Leivitykseen:
1 dl (lastu) mantelirouhetta
1.5 dl pekaanipähkinöitä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset pussin Minutblock-aineksia (tummaa suklaata).

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon muna kerrallaan. Sulata suklaa mikrossa pussin ohjeiden mukaisesti ja pursota taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä kaikki aineet. Voitele kakkuvuoka ja ripottele pohjalle sekä reunoille mantelirouhetta. Levitä pistaasipähkinät pohjalle ja taikina päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla 30-50 minuuttia. Kakku jää mehevän kosteaksi kun paistoaika on lyhyempi.

Vinkki

Tee taikinasta annosleivoksia muffinssipellillä. Jos olet paistanut kakkua pidempään ja rakenne on kiinteämpi, sopii kakkua mehevöittämään loraus kahvia.

Yksi annos sisältää 834 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":568,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":209},"weight":{"fat":62.9,"alcohol":0,"protein":14.11,"carbohydrates":52.1,"saturated_fat":10.61,"sugar":34.68,"fibre":4.91,"salt":1.02},"percent_raw":{"fat":0.6812491194567345,"alcohol":0,"protein":0.06793776716632245,"carbohydrates":0.25081311337694323},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":833,"weight":180.32999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":171.25},"item_type":"recipe","recipe_id":660,"servings":4}}

 
Sulje