Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-sipuli-omenavuoka

Valmistusaineet 4:lle
500 g Punajuuri
100 g Sipuli
100 g Omena, kotimainen, kuorittu
3 kynsi Valkosipuli
0.5 dl Vesi
6 tl Rypsiöljy
2 dl Rosmariini, kuivattu
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Lohko ja paloittele kasvikset ja nosta ne vuokaan. Lisää vesi ja mausteet. Pirskota päälle öljy. Levitä päälle tiiviisti folio.

Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla runsas tunti. Ota folio pois loppuvaiheessa ja kokeile samalla kypsyyttä.

Vinkki

Alkuruuaksi annoksesta riittää 6-8:lle leivän kera nautittuna. Nauti liha-, kala- tai broileriuokien kera tai kasvisruokana perunoiden, täysjyväpastan tai muun viljatuotteen kera.

Yksi annos sisältää 143 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":7.96,"alcohol":0,"protein":2.18,"carbohydrates":16.57,"saturated_fat":0.87,"sugar":11.79,"fibre":6.88,"salt":0.01},"percent_raw":{"fat":0.4885875956985571,"alcohol":0,"protein":0.05933649273199223,"carbohydrates":0.45207591156945065},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":143,"weight":46.260000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":203.6},"item_type":"recipe","recipe_id":1024499,"servings":4}}

 
Sulje