Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-chevresalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Lehtisalaatti
600 g Punajuuri, keitetty, suolaa
2 rkl Vaalea balsamikastike
4 tl Oliiviöljy
2 dl Kapris
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
180 g Président Sainte maure vuohenjuusto
Ohjeet

Jaa huuhdotut ja hyvin valutetut salaatinlehdet neljälle lautaselle tai kokoa salaatti isolle vadille. Lohko päälle lämpimät tai kylmät kypsät punajuuret. Pirskota päälle balsamiviinietikka ja öljy, mausteet ja kaprikset. Leikkaa vuohenjuusto neljään osaan ja edelleen viipaleiksi ja nosta salaatin pinnalle.

Vinkki

Nauti salaatin kanssa ruis- tai muuta täysjyväleipää.

Käytä salaattin fetajuustoa, jos et pidä chevresta.

Yksi annos sisältää 250 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":145,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":62},"weight":{"fat":16.23,"alcohol":0,"protein":10.89,"carbohydrates":15.59,"saturated_fat":8.8,"sugar":13.97,"fibre":5.27,"salt":4.11},"percent_raw":{"fat":0.579733309446905,"alcohol":0,"protein":0.17290351242065435,"carbohydrates":0.2473631781324405},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":250,"weight":74.86,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":288.01},"item_type":"recipe","recipe_id":1024064,"servings":4}}

 
Sulje