Ladataan... Ladataan...

Pienet tomaattileivät

Valmistusaineet 4:lle
4 g kirsikkatomaatteja
1 kpl (iso) tomaatteja
1 kpl salottisipulia
4 viipale (pieni) patonkiviipaleita
Ohjeet

Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, lorauksella oliiviöljyä ja parilla timjaminoksalla. Paista tomaatteja 200-asteisessa uunissa viitisen minuuttia. Kuori ja kuutioi tomaatti. Sekoita kuutioitu tomaatinliha, hienonnettu salottisipuli, pari suikaloitua basilikanlehteä ja 1 rkl oliiviöljyä keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda patonkiviipaleet kuumassa uunissa rapeiksi. Kokoa leivälle tomaattiseosta ja kaksi uunitomaatin puolikasta. Tarjoa keiton kera.

Yksi annos sisältää 51 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":40},"weight":{"fat":0.4,"alcohol":0,"protein":1.82,"carbohydrates":9.92,"saturated_fat":0.02,"sugar":1.71,"fibre":1.4,"salt":0.24},"percent_raw":{"fat":0.07199714884868803,"alcohol":0,"protein":0.14365810056182612,"carbohydrates":0.7843447505894856},"percent":{"fat":7,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":78},"total":{"kcal":51,"weight":15.510000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":71},"item_type":"recipe","recipe_id":17,"servings":4}}

 
Sulje