Ladataan... Ladataan...

Pelmeni-parsakaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
15 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
400 g Parsakaali brokkoli
400 g Pelmenit, liha-pinaatti
25 g Kevätsipuli
0.5 prk Aurinkokuivattu tomaatti
0.75 dl Kalamata-oliivi, kivellinen
KASTIKE:
0.25 tl Oliiviöljy
1 rkl Valkoviinietikka
0.25 tl Mustapippuri
0.25 tl Sokeri
1 kynsi Valkosipuli
PÄÄLLE:
1 dl Basilika, tuore
100 g Fetajuusto rasvaa 12-15 %, lehmänmaito, suolaliemessä
Ohjeet

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio suuressa kattilassa.

Leikkaa parsakaalit pieniksi kukinnoiksi.

Keitä kaaleja ja pelmeneitä kiehuvassa vedessä 5 minuuttia.

Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä.

Hienonna kevätsipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit.

Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Ripottele pinnalle basilikan lehtiä ja murenna päälle fetaa.

Yksi annos sisältää 433 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":185,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":158},"weight":{"fat":20.27,"alcohol":0,"protein":22.09,"carbohydrates":38.97,"saturated_fat":7.81,"sugar":8.39,"fibre":4.02,"salt":4.54},"percent_raw":{"fat":0.42753175048286435,"alcohol":0,"protein":0.2071031573035021,"carbohydrates":0.36536509221363367},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":433,"weight":106.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":640.73},"item_type":"recipe","recipe_id":1024956,"servings":4}}

 
Sulje