Ladataan... Ladataan...

Pastaa simpukkakastikeella

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuleita
5 dl Chilitomaattimurskaa
2 dl creme fraiche 5%
1 tlk Simpukoita vedessä
2 kynsi valkosipulin kynsiä
1 tl timjamia
0.5 tl suolaa
0.5 dl ruohosipulia
Lisäksi
200 g Raakaa pastaa
Ohjeet

Hienonna sipuli. Pehmennä hetki pannulla ilman rasvaa. Kaada päälle tomaattimurska. Hauduta 5 minuuttia.
Lisää ranskankerma, purkillinen simpukoita, murskattu valkosipuli ja mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia.
Sekoita kastike pastan joukkoon. Saksi pinnalle ruohosipulia ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 207 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":95,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":10.11,"alcohol":0,"protein":17.05,"carbohydrates":9.93,"saturated_fat":6,"sugar":8.75,"fibre":2.71,"salt":1.26},"percent_raw":{"fat":0.4573763073209976,"alcohol":0,"protein":0.3429429806918745,"carbohydrates":0.19968071198712795},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":207,"weight":55.81,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":280.53},"item_type":"recipe","recipe_id":577,"servings":4}}

 
Sulje