Ladataan... Ladataan...

Balsamicopaprikat

Valmistusaineet 4:lle
8 kpl keltaista paprikaa
0.5 dl balsamico-viinietikkaa
2 tl appelsiinimehua
2 dl sokeria
Ohjeet

Pese, puolita ja poista paprikoista kanta sekä sisukset. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja pane paprikapuolikkaat uuniin ulkopinta ylöspäin noin 10 minuutiksi, kunnes paprikoiden kuori mustuu ja halkeilee. Sulje kuumat paprikat hetkeksi muovipussiin.
Pane kattilaan balsamico, appelsiinimehu ja sokeri. Keitä seosta miedolla lämmöllä ilman kantta, kunnes seos on siirappimaista. Kuori paprikat ja aseta ne tarjolle balsamicosiirapin kanssa.

Yksi annos sisältää 261 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":235},"weight":{"fat":1.36,"alcohol":0,"protein":3.07,"carbohydrates":57.18,"saturated_fat":0.34,"sugar":56.78,"fibre":6.46,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.04833550534823758,"alcohol":0,"protein":0.04845397314449943,"carbohydrates":0.9032105215072631},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":90},"total":{"kcal":261,"weight":125.19,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":397.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1350,"servings":4}}

 
Sulje