Ladataan... Ladataan...

Pariloitua/grillattua lohta ja tilli-sinappikastiketta

Valmistusaineet 4:lle
600 g Lohifilee
Kastike
2 rkl Sinappi
1 dl Arla Kevyt kermaviili 2 %
6 rkl Tilli, tuore
Ohjeet

Leikkaa lohipala noin yhden-kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi. Voit käyttää nahatonta tai nahallista filettä. Kypsennä grillissä tai levyllä kuumalla parilapannulla noin yksi minuutti molemmilta puolilta.Hienonna tilli. Mausta kevytkermaviili tillillä ja sinapilla.

Vinkki

Tarjoa heti esim. keitettyjen perunoiden, salaatin ja ja tilli-sinappikastikkeen kanssa.

Pariloi ylimääräistä lohta, niin saat siitä seuraavana päivänä hyvän lounassalaatin.

Yksi annos sisältää 319 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":190,"alcohol":0,"protein":117,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":21.27,"alcohol":0,"protein":29.32,"carbohydrates":2.97,"saturated_fat":4.23,"sugar":1.18,"fibre":0.2,"salt":0.43},"percent_raw":{"fat":0.597109208774866,"alcohol":0,"protein":0.3658630551986155,"carbohydrates":0.03702773602651852},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":4},"total":{"kcal":319,"weight":59.60000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":186.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1023878,"servings":4}}

 
Sulje