Ladataan... Ladataan...

Palsternakka-kinkkupasta

Valmistusaineet 4:lle
750 g Palsternakka
5 rkl Sitruuna-vinaigrette-salaattikastike
6 tl Rakuuna
150 g Kinkkuleikkele vähärasvainen
1 tl Rypsiöljy
600 g Moniviljapasta, keitetty, suolaa
PÄÄLLE:
1.5 dl Rucola
Ohjeet

Kuori ja viipaloi palsternakat leivinpaperin päälle uunipellille.

Kääntele sitruunavinegrettikastike ja hienonnettu rakuuna joukkoon. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes palsternakat ovat kypsiä.

Kuutioi kinkku ja paista öljytilkassa pannulla rapeaksi.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita palsternakat ja kinkku joukkoon. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa rucolan kera.

Yksi annos sisältää 372 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":116,"alcohol":0,"protein":82,"carbohydrates":174},"weight":{"fat":12.59,"alcohol":0,"protein":19.85,"carbohydrates":42.38,"saturated_fat":1.37,"sugar":7.15,"fibre":10.89,"salt":2.11},"percent_raw":{"fat":0.31281258162511194,"alcohol":0,"protein":0.21918118221219268,"carbohydrates":0.46800623616269543},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":372,"weight":96.34,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":399.79},"item_type":"recipe","recipe_id":1025037,"servings":4}}

 
Sulje