Ladataan... Ladataan...

Paistettu kookoskaali

Valmistusaineet 4:lle
200 g Parsakaali brokkoli
200 g Kukkakaali
2 tl Currymauste
2 rkl Kookoshiutale
2 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
Ohjeet

Leikkaa kaalit kukinnoiksi, säästä loput kaalista myöhempää käyttöä varten, esim. sosekeittopohjaksi.

Höyrytä puolikypsäksi noin 3 minuutin ajan.

Paista currya ja kookoshiutaleita hetki öljyssä pannulla, varo, että ne eivät pala!

Lisää kaalien kukinnot ja jatka paistamista noin viiden minuutin ajan.

Mausta suolalla.

Vinkki

Tarjoa tsatsikin kera ja/tai intialaisen ruuan kanssa lisukkeena.

Voit käyttää myös kaunista romanesco-kaalia. Se muistuttaa kukkakaalia, mutta on miedompi maultaan.

Yksi annos sisältää 69 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":4.38,"alcohol":0,"protein":3.54,"carbohydrates":2.85,"saturated_fat":1.75,"sugar":2.25,"fibre":3.16,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.6066161448558208,"alcohol":0,"protein":0.21812265264488429,"carbohydrates":0.1752612024992949},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":70,"weight":18.73,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":106.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1024995,"servings":4}}

 
Sulje