Ladataan... Ladataan...

Oliivi- ja tomaattikierteet

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl vehnätortilla, keskikokoinen
Oliivitahna
1 dl mustia, kivellisiä oliiveja
1 kynsi valkosipulin kynttä
3 kpl anjovisfileetä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
Tomaattitahna
1 dl öljyyn säilöttyjä, aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl (silputtu) tuoretta basilikasilppua
1 kynsi kuorittua valkosipulin kynttä
Ohjeet

Maustamiseen suolaa ja mustapippuria.

Valmista oliivitahna. Poista oliiveista kivet esimerkiksi painamalla niitä lusikalla lautasen reunaa vasten. Kuori valkosipulin kynsi. Heitä kaikki aineet tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

Tee tomaattitahna pyöräyttämällä kaikki aineet sekaisin tehosekoittimessa. Levitä tortillakuorille jompaakumpaa tahnaa. Kierrä kuoret rullalle kääretortun tapaan. Pätki suupaloiksi ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 115 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":7.62,"alcohol":0,"protein":3.05,"carbohydrates":8.1,"saturated_fat":1.2,"sugar":3.23,"fibre":1.41,"salt":0.6},"percent_raw":{"fat":0.6059016306556189,"alcohol":0,"protein":0.10789445789092451,"carbohydrates":0.2862039114534565},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":115,"weight":25.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":46.85},"item_type":"recipe","recipe_id":735,"servings":4}}

 
Sulje