Ladataan... Ladataan...

Moniviljakorput patongista

Valmistusaineet 12:lle
135 g Kuuden viljan patonki
Ohjeet

Voit kuivattaa halutessasi koko patongin, 270g, yhdellä kertaa. Siitä tulee 48 viipaletta kanttipalat mukaan lukien.

Leikkaa puolikas patonki 24 viipaleeksi, silloin 0.5 annosta on 1 pikkukorppu.

Levitä viipaleet uunipellille ja kuivata 200 asteessa 6-8 minuuttia uunin keskiosassa kerran leivät kääntäen. Koko leivästä tulee kaksi vajaata pellillistä. Kokeile leipien kuivuus ja varo polttamasta niitä.

Vinkki

Tarjoa pieniä korppuja sellaisenaan esim. tuore- tai muun juuston, kermaviilin ja/tai kasvisten kera. Tai tee korpuista pieniä herkkuleipiä juhliin esim. alkukuohuviinin tai muun juoman kanssa tarjottavaksi.

Kevyttuorejuustolla tai maustetulla kermaviilillä peitettyjen leipien päälle sopivat hyvin myös pelkät puolikkaat kurkkuviipaleet, retiisiviipaleet, katkaravut ym.

Yksi annos sisältää 32 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":25},"weight":{"fat":0.18,"alcohol":0,"protein":1.24,"carbohydrates":6.3,"saturated_fat":0.03,"sugar":0.4,"fibre":0.27,"salt":0.1},"percent_raw":{"fat":0.05099150141643059,"alcohol":0,"protein":0.1558073654390935,"carbohydrates":0.793201133144476},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":79},"total":{"kcal":32,"weight":8.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":11.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024015,"servings":12}}

 
Sulje