Ladataan... Ladataan...

Marttojen tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
4 dl makaronia (raakapaino)
2 prk tonnikalaa vedessä
1 tlk ananasmurskaa
0.5 kpl (keskik.) purjosipuli
150 g pakasteherneitä
1 prk kermaviiliä
1 rkl sinappia
1 tl sokeria
Ohjeet

Keitä makaronit ja huuhtele kylmällä vedellä. Halkaise purjo, huuhtele ja viipaloi. Laita salaattiainekset kulhoon. Valmista kastike (kermaviili, sinappi, sokeri, sitruunapippuria ja hienonnettua tilliä) ja sekoita se salaatin joukkoon.

Yksi annos sisältää 304 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":82,"carbohydrates":197},"weight":{"fat":2.77,"alcohol":0,"protein":20.27,"carbohydrates":48.79,"saturated_fat":0.14,"sugar":6.87,"fibre":4.12,"salt":0.53},"percent_raw":{"fat":0.08264606853199978,"alcohol":0,"protein":0.2692299052286556,"carbohydrates":0.6481240262393447},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":65},"total":{"kcal":303,"weight":83.49000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":257.69},"item_type":"recipe","recipe_id":14597,"servings":4}}

 
Sulje