Ladataan... Ladataan...

Marinoidut kevätsipulit

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl kevätsipulinippua
Marinadi
1 rkl viinietikkaa
1 tl dijoninsinappia
0.5 dl oliiviöljyä
1 kynsi murskattu valkosipulin kynsi
2 rkl (silputtu) hienonnettua persiljaa, kirveliä tai korianteria
Ohjeet

Lisäksi suolaa ja mustapippuria.

Keitä kevätsipuleita sen verran, että ne hieman pehmenevät, mutta ovat vielä napakan kiinteitä. Valuta siivilässä.
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi vielä lämpimien sipulien päälle. Anna maustua 15 minuuttia, mieluiten hieman pitempään.

Yksi annos sisältää 109 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":101,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":6},"weight":{"fat":11.37,"alcohol":0,"protein":0.41,"carbohydrates":1.42,"saturated_fat":1.58,"sugar":0.56,"fibre":0.51,"salt":0.04},"percent_raw":{"fat":0.9332660247728336,"alcohol":0,"protein":0.01507693514391537,"carbohydrates":0.05165704008325102},"percent":{"fat":93,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":108,"weight":15.889999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":33.23},"item_type":"recipe","recipe_id":44793,"servings":4}}

 
Sulje