Ladataan... Ladataan...

Marinoidut kasvikset

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl porkkanaa
2 varsi lehtisellerin varsia
1 kpl (keskik.) kesäkurpitsa
2 kpl (keskik.) paprikaa
1 rkl kapriksia
Kastike:
1 dl omena-hunajaviinietikka
1 dl vettä
1 rkl ruokaöljyä
3 kynsi valkosipulin kynttä
0.5 tl paprikajauhetta
0.5 tl (jauhettu) mustapippuria
0.5 tl suolaa
0.5 dl basilikaa silputtuna
Ohjeet

Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita kastikeainekset ravistamalla. Kaada seos kasvisten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Yksi annos sisältää 90 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":40},"weight":{"fat":4.29,"alcohol":0,"protein":2.18,"carbohydrates":9.21,"saturated_fat":0.51,"sugar":6.24,"fibre":3.86,"salt":0.9},"percent_raw":{"fat":0.458404095220246,"alcohol":0,"protein":0.10368801397318361,"carbohydrates":0.4379078908065704},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":90,"weight":27.189999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":296.16},"item_type":"recipe","recipe_id":493,"servings":4}}

 
Sulje