Ladataan... Ladataan...

Lohisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kirjolohifilee
2 g Soijakastike
1 g Valkopippuri
0.5 g Sitruunatäysmehu, laimentamaton
200 g Porkkana
100 g Retikka, retiisi
200 g Parsakaali brokkoli
200 g Herne
3.5 tl Oliiviöljy
200 g Lehtisalaatti
Ohjeet

Leikkaa lohi neljään osaan ja mausta palat soijalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Paista kalat kypsiksi kuumalla pannulla tai grillissä folioon käärittynä.

Siisti naattiporkkanat ja retiisit. Leikkaa ne halutessasi pieniksi paloiksi.

Paloittele parsakaali ja leikkaa myös kuoritut varret viipaleiksi.

Keitä parsakaali juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.

Kuumenna wokpannussa tai korkeareunaisessa paistinpannussa tilkka öljyä ja pyöräytä kasvikset nopeasti siinä.

Mausta kasvikset myös soijalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Revi lehtisalaatti sopiviksi paloiksi ja sekoita vihannesten joukkoon.

Vinkki

Tarjoile paistettu lohi salaatin kera.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":154,"alcohol":0,"protein":112,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":16.67,"alcohol":0,"protein":27.18,"carbohydrates":9.97,"saturated_fat":3.08,"sugar":7.39,"fibre":5.07,"salt":0.24},"percent_raw":{"fat":0.5023827132699202,"alcohol":0,"protein":0.36405176469712014,"carbohydrates":0.13356552203295968},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":307,"weight":69.59999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":354.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1023462,"servings":4}}

 
Sulje