Ladataan... Ladataan...

Lohimunakasrulla

Valmistusaineet 8:lle
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 dl vettä
0.5 tl suolaa
0.2 tl (jauhettu) valkopippuria
1 rkl öljyä paistamiseen
1 kpl ohut rieska
150 g graavilohta
Reseptin osa 2
2 rkl sinappia
0.5 rkl viinietikkaa
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
0.5 dl öljyä
0.5 dl (silputtu) tilliä
Ohjeet

Tee ensin kastike. Sekoita sinappi, etikka ja pippuri. Lisää öljy koko ajan voimakkaasti vatkaten. Hienonna tilli, ja lisää se kastikkeeseen. Laita kastike kylmään odottamaan.

Vatkaa munat rikki. Lisää vesi ja mausteet. Kuumenna öljyä pannulla ja kaada munaseos paistumaan. Sekoittele munakasmassaa muutaman kerran puuhaarukalla, jotta munakkaasta tulee ilmava. Munakkaan pinta saa jäädä hiukan löysäksi. Kippaa munakas rieskalle, levitä päälle kalaviipaleet. Lusikoi kalalle kastiketta ja kääri rieska rullalle. Leikkaa rullasta kolmen sentin viipaleita, ja aseta ne pystyyn saumapuoli alaspäin. Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 177 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":118,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":13.12,"alcohol":0,"protein":7.05,"carbohydrates":7.85,"saturated_fat":1.75,"sugar":0.83,"fibre":1.13,"salt":1.05},"percent_raw":{"fat":0.6645109535885226,"alcohol":0,"protein":0.15881957113482276,"carbohydrates":0.17666947527665475},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":178,"weight":32.779999999999994,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":76.8},"item_type":"recipe","recipe_id":301355,"servings":8}}

 
Sulje