Ladataan... Ladataan...

Avokado-tonnikalalevite

Valmistusaineet 10:lle
75 g tonnikalaa öljyssä
1 kpl avokado
115 g herkkusieniä (säilyke)
1 kpl salottisipuli
3 rkl rasvatonta majoneesia
1 rkl sitruunamehua
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset suolaa, ripauksen valkopippuria ja erilaisia yrttejä (esim. persiljaa, tilliä, basilikaa).

Valuta tonnikala ja herkkusieni purkeista neste pois, purista herkkusienistä loput nesteestä pois. Kuori salottisipuli (voit käyttää myös muita sipuleita tai purjoa ja valkosipulia).

Hienonna sipuli ja herkkusienet esim. tehosekoittimessa hienoksi, lisää avokado ja tonnikala (½ purkkia) ja hienonna vielä hetki, kunnes massa on tasaista. Lisää sitruunamehu, rasvaton majoneesi ja mausteet ja sekoita massaan lusikalla. Maista milloin suolaa on riittävästi.

Tarjoa vaalean leivän tai näkkileivän päällä. Voit koristella leivän tuoreilla yrteillä.

Yksi annos sisältää 43 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":4},"weight":{"fat":3.1,"alcohol":0,"protein":2.7,"carbohydrates":0.9},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":43,"weight":6.700000000000001,"percent":100}}}