Paahda jauhelihaa muruina paistokasarissa hetken aikaa. Lisää öljy, hienonnettu tai paloiteltu sipuli ja valkosipuli, paloiteltu porkkana, lanttu ja palsternakka. Kuullota hetken aikaa sekoitellen. Ripottele pinnalle garam masala mausteseos ( intialainen mausteseos sisältää juustokuminaa, korianteria, mustapippuria, kardemummaa, fenkolia, neilikkaa ja cayennepippuria) ja pyöräytaä hyvin sekaisin ja anna hautua pari minuuttia ennen tomaattimurskan ja kiehuvan veden lisäämistä. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä viitisen minuuttia ennen huuhdottujen linssien lisäämistä. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia ja lisää sen jälkeen pieneksi paloiteltu kiinankaali. Anna hautua vielä viitisen minuuttia tai pidempään, jos haluat että linssit alkavat hajota vähän.
Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja ripauksella mustapippuria. Ripottele halutessasi joukkoon silputtua tuoretta minttua, joka antaa ruualle raikkaan maun.
Nauti sellaisenaan, täysjyväriisin, perunan tai leivän kera. Saat padasta kasvisruoan, kun jätät lihan pois. Tarjoa se sellaisenaan tai esim. pahdettujen kevytmakkaranpalojen kanssa. Kasvisresepti nimellä Linssi-kasvispata.