Ladataan... Ladataan...

Katkaravut appelsiini-chilikastikkeessa

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kuorittuja katkarapuja
400 g Appelsiini, punnittu kuorineen
100 g Lime
3 dl Kalaliemi laimennettu
4 kpl Chili, tuore
100 g Salottisipuli
1 rkl Voi
Ohjeet

Varaa 100-150 g katkarapuja henkeä kohti.

Raasta yhden appelsiinin kuori karkealla raudalla tai koristeraudalla, jotta saat suikaleita. Kuori appelsiinit ja irrota liha lohkoiksi.

Kuullota silputtu sipuli voissa laakeassa kasarissa. Lisää appelsiinin kuoret, halkaistut chilit ja kuullota vielä hetki. Lisää kalaliemi, appelsiinin lihat ja limetistä puristettu mehu. Keitä hetki miedolla lämmöllä ja lisää katkaravut. Anna lämmetä varovasti. Tarkista maku.

Vinkki

Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Yksi annos sisältää 167 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":4.25,"alcohol":0,"protein":19.89,"carbohydrates":9.51,"saturated_fat":2.06,"sugar":8.09,"fibre":3.1,"salt":2.61},"percent_raw":{"fat":0.2452234990921938,"alcohol":0,"protein":0.5105784410600006,"carbohydrates":0.24419805984780546},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":51,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":167,"weight":49.51,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":378.56},"item_type":"recipe","recipe_id":1023375,"servings":4}}

 
Sulje