Ladataan... Ladataan...

Kasviskukko

Valmistusaineet 8:lle
400 g ruisperunataikinaa (Sunnuntai)
1 kpl punasipuli
250 g kesäkurpitsaa
0.5 kpl paprikaa
1 rkl öljyä
2 kynsi valkosipulinkynsiä
12 kpl kirsikkatomaatteja
300 g parsakaalin kukintoja
0.5 dl (silputtu) tuoretta persiljaa hienonnettuna
0.5 tl (rouhittu) mustapippuria
2 dl (raastettu) kermajuustoa raasteena
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Ohjeet

Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipulia, kesäkurpitsaa ja paprikaa 4–5 minuuttia. Raasta tai purista valkosipulinkynnet ja lisää ne halkaistujen tomaattien, parsakaalin ja mausteiden kanssa pannulle.

Anna täytteen jäähtyä, ennen kuin lisäät juustoraasteen.
Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Kauli taikina noin kolmen millin paksuiseksi pyöreäksi levyksi (halkaisija noin 30 cm). Nosta taikina vuokaan ja lusikoi täyte pohjalle. Nosta taikinan liepeet täytteen päälle, mutta jätä keskusta auki. Voitele taikinan reunat kana-munalla. Paista 25 minuuttia.

Yksi annos sisältää 262 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":147,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":80},"weight":{"fat":15.84,"alcohol":0,"protein":8.53,"carbohydrates":19.45,"saturated_fat":7.86,"sugar":2.88,"fibre":4.24,"salt":0.57},"percent_raw":{"fat":0.5603059511757681,"alcohol":0,"protein":0.1340365158477284,"carbohydrates":0.3056575329765036},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":263,"weight":59.37,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":181},"item_type":"recipe","recipe_id":276804,"servings":8}}

 
Sulje