Ladataan... Ladataan...

Kaamospasta

Valmistusaineet 3:lle
240 g Poronkäristys
2 dl Valio. creme fraiche. kevyt. rasvaa 12 %
1 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe
1 tl Merisuola
250 g Täysjyväpasta, cappelli, Torino
Päälle:
2 dl Puolukoita
Reseptin osa 2
3 dl Sokeri
Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista poronkäristys ja lisää ranskankerma. Mausta maun mukaan. Ripottele annoksen päälle sokeroituja puolukoita.

Yksi annos sisältää 857 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":147,"alcohol":0,"protein":121,"carbohydrates":589},"weight":{"fat":15.98,"alcohol":0,"protein":29.63,"carbohydrates":144.02,"saturated_fat":6.81,"sugar":93.51,"fibre":6.31,"salt":2.85},"percent_raw":{"fat":0.17153643225576026,"alcohol":0,"protein":0.14135888929088367,"carbohydrates":0.687104678453356},"percent":{"fat":17,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":69},"total":{"kcal":857,"weight":299.11,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":358.08},"item_type":"recipe","recipe_id":148719,"servings":3}}

 
Sulje