Ladataan... Ladataan...

Curryporsasta ja kasviksia

Valmistusaineet 4:lle
300 g Viljapossun kinkkusuikale
8 tl Rypsiöljy
1 tl Currymauste
50 g Punasipuli
150 g Porkkana
150 g Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
150 g Ruusukaali
0.5 tl Ruokasuola
Ohjeet

Levitä lihasuikaleet lautaselle lämpenemään siksi aikaa kun käsittelet kasvikset. Suikaloi punasipuli ja leikkaa porkkanat ja ruusukaalit viipaleiksi. Mittaa öljy pannuun tai paistokasariin, kuumenna ja lisää lihasuikaleet paista hetken aikaa ja lisää curry, sekoita ja lisää vihannekset. Sekoittele hetken aikaa ja lisää fraiche 8%. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Vinkki

Lisää curryporsaan joukkoon lopuksi pikkutölkillinen ananaspaloja tai murskaa omassa mehussaan.

Nauti lisäkkeenä riisi&moniviljaa tai vastaavaa tai keitettyjä perunoita.

Yksi annos sisältää 268 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":177,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":19.28,"alcohol":0,"protein":17.43,"carbohydrates":4.94,"saturated_fat":5.62,"sugar":4.55,"fibre":2.23,"salt":1.01},"percent_raw":{"fat":0.6597805565386353,"alcohol":0,"protein":0.26509121866786134,"carbohydrates":0.07512822479350346},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":268,"weight":55.05999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":210.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024551,"servings":4}}

 
Sulje