Ladataan... Ladataan...

Cavi-Art-munanpuolikkaat

Valmistusaineet 8:lle
4 kpl Kananmuna keitetty
0.5 prk Cavi-art merilevävalmiste
1 rkl (silputtu) Tilli, tuore
0 g Sitruuna, punnittu kuorineen
Ohjeet

Keitä munat koviksi (8-10 min.), jäähdytä, kuori ja leikkaa pitkittäin kahtia. Leikkaa pohjasta sen verran pois, että munat pysyvät keikkumatta pystyssä. Nosta munanpuolikkaat lautaselle salaatinlehtien päälle ja nosta jokaisen puolikkaan päälle valitsemasi väristä Cavi-Artia. Koristele tillillä ja sitruunaviipaleella.

Vinkki

Voit tarjota Cavi-Art munanpuolikkaat myös alkupalana alkupalalautasilta salaatin ja muiden kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 35 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":2.34,"alcohol":0,"protein":3.09,"carbohydrates":0.45,"saturated_fat":0.58,"sugar":0.07,"fibre":0.01,"salt":0.55},"percent_raw":{"fat":0.5978157701235566,"alcohol":0,"protein":0.35134699493089216,"carbohydrates":0.05083723494555107},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":35,"weight":7.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":35.08},"item_type":"recipe","recipe_id":1023843,"servings":8}}

 
Sulje